Precis som alltid börjar vi veckan med speltips för kommande Topptipset-omgång. Denna vecka är det Champions League-dags igen. Det innebär som vanligt en bunt oerhört starka favoriter på Topptipset. Multisystem är rätt taktik, helt klart! Denna strategi kör vi rätt ofta för att få bästa möjliga chansen att vinna på en Topptipset-kupong. Vecka 44 och tisdagens CL-matcher är alltså inget undantag.

En favorit som vi inte litar fullt ut på är Manchester United, som ju har ett rejält grepp om gruppsegern och inte skulle gråta över delad pott hemma mot Benfica. Uniteds målform glänser inte och mötet i Portugal för två månader sedan var chansfattigt – vi plockar med krysset. Att VNL tippas starta mot Benfica gör oss bara säkrare på att behöva gardera vår Topptipset-kupong. Vårt speltips är att du också gör detsamma.

I samma grupp öppnar vi även upp för skräll av det ryska fotbollslaget CSKA Moskva. Laget var en rejäl besvikelse i hemmaförlusten mot schweiziska Basel men kan betydligt bättre. Måste spänna bågen och gå för revansch – vi blir inte förvånade om man lyckas. Mutko och Putin vill verkligen se resultat inför VM 2018. Samma gäller även ryska fotbollsfansen.

Längst ner på veckans Topptipset-kupong spikas italienska Gamla Damen Juventus. Sporting Lissabon borta är definitivt inte enkelt men Juventus är på klar uppgång igen och imponerade i segern mot ärkerivalerna Milan i helgen. Sporting Lissabon behöver gå framåt – den typen av matchbild behärskar Juventus och vi räknar med ”knapp men klar” bortaseger. Italienarna brukar vara betydligt bättre än portugisiska fotbollslag på att spela defensivt. Vårt speltips är Juve.

Vi klarar oss på 24 rader och lirar 5 kronor per rad:

 1. Manchester United – Benfica        1X
  2. Basel – CSKA Moskva                      1X2
  3. Celtic – Bayern München                  X2
  4. Paris SG – Anderlecht                     1
  5. Atletico Madrid – Qarabag            1
  6. Roma – Chelsea                              1X
  7. Olympiakos – Barcelona                    2
  8. Sporting – Juventus                             2