Bomben

Bomben Oddset Svenska Spel

Intresserad av att lära dig mer om Oddset Bomben? Vill du veta hur du ska rätta bomben, hur det fungerar eller vilka Bomben resultat som gäller? Då har du kommit rätt! I denna artikel går vi igenom allt från bomben tips till olika bomben förslag idag. Läs vidare för att lära dig mer! 

Gillar du höga odds och låg insats, är Oddset Bomben spelet för dig. Svenska Spel har lanserat denna produkt på 1990-talet, om vi minns rätt. Den har snabbt blivit favorit hos många unga bettingspelare. Sedan började vi i allt större utsträckning lägga våra bets på nätet i stället.

Det som få av oss som nu är vana vid högre odds och bra bettingbonusar på nätet, känner till är att spelet Bomben är kvar. Ibland går det att vinna riktigt stora pengar på spelet. Idag är Oddset Bomben en av få anledningar till att fortsatt hålla koll på Svenska Spels bettingspel.

Spelet går att annulera efter det att kupongen är inlämnad. kan göras upp till 30 minuter efter att spelet betalats, men senast 1 minut efter spelstopp.  Återbetalningsnivå på Oddset Bomben ligger på 65 procent varav 5% fonderas till rullpott.

Spela Bomben

Dags att lägga ditt första Bomben spel? Här kommer en del viktig information som hjälper dig att vinna pengar på Oddset Bomben. Utmaningen i spelet ligger i att tippa rätt resultat i två till fyra matcher per bomb – alternativt tippa rätt resultat i tre perioder i en hockeymatch. Svenska Spel begränsar sig alltså inte till fotboll, när de väljer ut matcher till Bomben-omgångar.

Rekordoddset på Bomben är svindlande 2,6 miljoner gånger pengarna. Xperten väljer du om du vill ha hjälp att tippa matchresultatet. Den fungerar på samma sätt som när du väljer Xperten i dina andra Svenska Spels bets så som när du tippar Stryktips, Topptips och Måltipset, för att nämna några.

 • Välj önskad Bomb (1-4).
 • Klicka på aktuell Bomben-match.
 • Markera minst en ruta (mål) per rad i kupongen. Markerar du fler rutor I någon rad får du ett systemspel – vilket ökar din vinstchans, men även höjer summan pengar du betalar när det väl är dags att köpa din Bomben-kupongen.
 • Behöver du mer kött på bena för att tippa Bomben på ett optimalt sätt? Oroa dig inte. Svenska Spel har en del data som finns här för dig innan det är dags att lägga din bet. Välj mellan statistik, händelser, spelare och tabeller för aktuell lag- och matchinformation. Allt detta hittar du på deras hemsida, när du är inne och jobbar på din Bomben-spelkupong. De har något av värde för varje Bomben-match, oavsett vilken sport det gäller.
 • Bläddra sedan till nästa match, när du är klar med att tippa en.
 • Välj Bomben-radinsats längst nere på kupongen. Din minsta insats på spelet är 1 kr per kupong. Avsluta sedan ”tipsprojektet” genom att betala för spelet.

Hur Spelar Man Oddset Bomben

Det är inte komplicerat att spela på Oddset Bomben. Det gäller att pricka rätt målantal i två, tre eller fyra olika matcher. Varje lag står för en egen kolumn och man måste ha alla rätt på kupongen för att bli vinnare. Det fungerar alltså precis som vanliga oddset. Varje kolumn multipliceras med varandra för att skapa det slutgiltiga oddset.

Det är olika idrottsmatcher som erbjuds. Fotboll är den allra största representanten, tätt följt av ishockey. Ibland dyker det upp matcher från sporter som handboll eller bandy, vilket har en förmåga att få oddset på vinsten att springa iväg rejält.

Oddset Bomben kupong

Systemreducering Bomben

Om du vill minska kostnaden för ditt system när du tipppar Bomben, kan du välja att ta bort exempelvis hemmaseger. Funktionen heter Systemreducering.

För att reducera gör så här:

 • Vill du utesluta hemmaseger, klicka ”H”.
 • Vill du utesluta oavgjorda resultat, klicka ”O”.
 • Vill du utesluta bortasegrar, klicka ”B”.
 • Summan för ditt spel uppdateras automatiskt när du gör dina val. 

Bomben Tips

Vi publicerar löpande Bomben Tips för att maximera våra läsares möjligheter. Många spelare använder en tipsrobot för att spela på matcherna. Vi tror att en fysisk tipstjänst kommer göra dig mer framgångsrik. Få fram bästa tipsrader genom att alltid granska dagens Bomben tips här på Topptips.com.

Om du är trött på Aftonbladets och Expressens resultat, är det bra att veta att du kan ta del av gratis Bomben tips idag, som kommer från expert. Bli ett proffs på Bomben tipset genom att läsa våra analyser innan du lämnar in nästa kupong!

Förslag för Dagens Bomben – Bomben förslag idag

Om du är bekant med Oddset regler kommer Bomben matcher inte vara särskilt komplicerat. Det gäller att pricka rätt målresultat i tre matcher, för varje lag. De olika resultaten multipliceras sedan med varandra, vilket ger den aktuella vinsten. Beroende på resultat kan det innebära stora vinster.

Genom att granska alla speltips här På Topptips får du en bra överblick, som kan hjälpa dig nå framgång. Det kan vara smart att kolla Powerplay förslag för att få en inblick i hur andra spel från Svenska Spels Oddset fungerar. Vi bidrar löpande med förslag för dagens Bomben från vår expert.

Bomben Utdelning

Den största Bomben utdelning någonsin gav ett odds på 2.6 miljoner. Totalt har det blivit över 2 miljoner i odds tre gånger, den senaste under 2011. Det går enkelt att kontrollera resultat på Text TV. Hur mycket pengar för alla rätt som delas ut varierar beroende på resultat, precis som i vanliga oddset är det skrällarna som ger bäst betalt.

Om du följer sport & spel på internet är det en bra vana att ta del av Bomben tips innan du lämnar in din kupong för att öka dina vinstchanser. Vi på Topptips bidrar med egna tips från expert, för att hjälpa våra läsare på traven.

Liverättning av Bomben Kupong – Liverättning Bomben

Utnyttja en liverättning av Bomben kupong för att aldrig missa en vinst. Genom att ta del av automatiska tjänster för resultat får du successivt en bättre kunskap om matcherna och deras förmodade utgång. Det kan öka dina vinster. En tjänst för Oddset matchen håller inte måttet, speciellt inte om du behöver liverättning för R system, vilket kan vara klurigt att räkna ut själv. Ta del av resultat och förslag på Bomben system, oavsett om det fotboll, ishockey eller bandy det handlar om. Vi bidrar med kompletta speltips från expert, inom allt inom Svenska Spels Oddset.

Fördelar med liverättning Bomben

Oavsett hur intresserad du är av spel och Bomben, kan det vara svårt att holla koll på vilka matcher du faktiskt har valt att spela på. Även om du inte har möjlighet att kolla på att matcher live, kan du följa och rätta din kupong live. Detta är en stor fördel med liverättning Bomben!

Det finns flera sidor, som till exempel Svenska Spel, som erbjuder liverättning Bomben. Du gör detta genom att navigera till fliken ”Mina Spel”. Om du inte skulle ha tillgång till en internetuppkoppling kan du ta del av liverättning Bomben genom SVT:s Text TV, som även dem uppdaterar alla resultat i realtid.

Fotbollsbomben vs Hockey Bomben

Den största skillnaden mellan Fotbollsbomben vs Hockeybomben är utdelningen. Ishockey gör normalt fler mål per match, vilket ger större vinster. De olika Bombenkupongerna har ibland även olika antal matcher. För hockey är det bitvis bara två, medans fotboll ser upp till fyra matcher på kupongen. Ett bra hockey tips är att spela på att ett lag skräller med många mål, för de stora vinsterna

Oavsett om det är matcher i Champions League eller ishockey-VM som det skall prickas rätt resultat i är det ett bra tips att kontrollera våra Bomben tips innan du lämnar in din kupong. Vårt proffs har lång erfarenhet och bidrar med unika vinstmöjligheter för våra läsare.

Sammanfattning: Tips för att vinna på Bomben + rätta Bomben

Bli en vinnare på Bomben genom att skapa smarta system som ger utrymme för skrällar. Genom att lägga energi på efterforskning innan du lämnar in din kupongen kommer du får bättre resultat när det är dags att rätta Bomben densamma.

Vi tror att kunskap är nyckel till framgång. Därför har vi skapat en lista med de bästa sajter just nu, som erbjuder experttips på Oddset Bomben. Kombinerat med vår lista med fem viktiga punkter för att bli en vinnare på Bomben bör du ha alla förutsättningar att lyckas.

Viktiga Tips Bomben

 • Spela ishockey och bandy för stora vinstchanser
 • Ta genomtänkta chansningar
 • Läs råd från expert innan du slutför din kupong
 • Spela R system för matematiska chanser på stora vinster
 • Spela inte för mer än du har råd att förlora

Bästa Sajter med Experttips på Bomben Kupong

 1. Topptips.com
 2. Ettkrysstva.com
 3. Expressen
 4. Rekat och klart
 5. Aftonbladet