Odds bonus

Odds bonusDags att kika på det som gör betting på nätet så mycket roligare än när du köper spelkuponger i butiken, nämligen odds bonus. Tillsammans med högre odds på fotboll och andra sporter är bettingbonusar den största anledningen till varför allt fler svenska spelare föredrar satsa pengar på odds online.

2019 väntas en ny spelreglering i Sverige träda i kraft. Det gör att vi lär se bonuserbjudanden även från de spelbolagen som numera inte ger bort något i bonus. I första hand gäller det Svenska Spel. Det blir spännande att se hur mycket extra vi får i odds bonus, när alla bettingsidor har skaffat sig svensk licens.

Odds bonus till nya kunder

Som med alla verksamheter så finns det marknadsavdelningar som har anledning till att göra spel mer attraktivt för spelare tillika nya kunder. Det gör de för att kunna konkurrera med andra spelbolag. Resultatet av detta är att det finns mer urval för spelare idag vad det gäller odds bonusar än vad det någonsin har funnits tidigare.

Du hittar även en god balans på konkurrens mellan mindre spelbolag såväl som de större då de mindre nystartade spelbolagen har mer incitament att visa sig på marknaden gentemot de större namnen som spelare känner till vid namn.

För dig som spelare finns det flera saker att hålla i åtanke när du ska utnyttja en odds bonus. Till att börja med råder vi alla spelare att undersöka vad för omsättningskrav som gäller när de godkänner att ta emot en bonus.

Detta kommer att variera mellan sidor och kan även vara en anledning för spelare att välja att testa på nyare spelbolag då de även kan erbjuda mindre omsättningskrav som incitament för dig att byta spelbolag.

Kom ihåg att genom att undersöka de olika alternativen du som spelare har noggrant ger dig den allra största chansen att få den med lönsamma odds bonusen och därav den största chansen att kunna vinna lite extra pengar.

Insättningsbonus på odds

Innebörden av en insättningsbonus är att du gör en insättning och får en viss % ovanpå din insättning som du kan spela för. Inom odds så är detta väldigt fördelaktigt då du höjer den summan du vinner genom att satsa mer och du har då en större möjlighet att göra en större insats eller att satsa på flera spel samtidigt om du väljer att spela med en insättningsbonus.

Som ovannämnt kommer det att tillkomma omsättningskrav för dig att undersöka innan du godkänner odds bonusen. Var alltid extremt noggrant med att läsa igenom varenda rad som om vilka villkor och regler som kommer att gälla innan du accepterar en bonus då de sällan har alternativ för dig att ångra dig.

Omsättningskrav

För den som inte spelar särskilt mycket online kanske en omsättningsbonus låter som något konstigt. Det är dock ganska självklart om man ser det ifrån spelbolagets sida då de annars skulle ge gratispengar att spela för vilket skulle resultera i förlust för bolaget.

Beroende på vilket spelbolag du väljer att spela via kommer olika omsättningsbonusar att tillkomma, du har då som spelare möjlighet att redovisa olika online spelbolag för att hitta det lägsta möjliga innan du väljer vart du vill spela.

Free Bets

Free Bet Sverige

Det finns givetvis mer odds bonusar att ta del av än bara insättningsbonusar och du hittar dessa på olika online spelsidor. Free bets innebär helt enkelt ett gratisspel där du sedan får vinsten i form av en bonus som innebär omsättningskrav.

Det finns dock vissa spelbolag som erbjuder dig den totala vinsten på ditt spel då free bet endast är en förutsatt summa pengar du får lov att spela för. Det kan tillkomma att free bets limiteras till en viss spelmarknad så som fotboll eller basket, men detta kommer återigen variera mellan de olika spelbolagen.

Riskfria bets

Riskfria bets innebär att du spelar för riktiga pengar men om du skulle förlora så får du alltså hela insatsen tillbaka. På vissa spelbolag kan detta innebära omsättningskrav men på de allra flesta så får du helt enkelt bara ett riskfritt spel och kan vara lite modigare med vad du sätter pengar på.

Vinner du med riskfria bets så kommer du att belönas med nettovinsten som bonus istället för pengar du kan ta ut direkt. Det finns vissa riskfria bets som kan resultera i att du får nettovinsten som en vanlig vinst men dessa kommer oftast att vara för VIP spelare.

Boostade odds

Boosted OddsMed boostade oddserbjudande förhöjer du dina odds, Betsafe körde t.ex. med förhöjda odds på Manchester city, så låt oss säga det är city- Chelsea. Oddsen på city är 2.15, men med det boostade oddserbjudandet så förhöjdes oddset till t.ex. 4, och då är det samma där att det kan variera med limitationer.

Exempelvis då att du kan bara spela en 200 SEK kupong på ovannämnda. Här varierar det med hur vissa olika spelbolag gör med vinsten om den då ges ut som riktiga pengar eller om mellanskillnaden för det förhöjda oddset ges som en bonus med omsättningskrav. Du hittar variationer på boostade odds erbjudanden som innefattar olika villkor genom att undersöka regler och villkor som finns på de olika spelbolagen.

Nya spelbolag med odds bonusar

Nya Spelbolag 2017Det lanseras hela tiden nya spelbolag och det uppfinns nya variationer på spelbonusar hos spelbolag. Detta ger dig som spelare stor möjlighet att undersöka regler och villkor som tillkommer för att se om det finns några uppenbara fel du kan utnyttja.

Vi ser en marknad där spelbolag konkurrerar för spelare och detta ger dig som spelare den bästa möjliga miljön att hitta lönsamma bonusar och att verkligen kunna vinna riktiga pengar för att göra en av dina favorit hobbyn.

Vi såg en tillströmning av kreativitet hos spelbolag under år 2016 vad de gäller oddsbonusar och olika former av free bets och riskfria spel. Därför är vi idag väldigt optimistiska om vad 2017 kommer att erbjuda spelare då det nu även kommer många nya spelbolag med nya idéer.

I detta avsnitt kommer vi att redovisa exakt vad som kommer att tillkomma under år 2017 och särskilt vad som kommer att erbjudas till nya spelare.