Powerplay

PowerPlay spel hockey

Powerplay är spelet från Svenska Spel för dig som älskar hockey! Det är med all sannolikhet det populäraste ishockey betting spelet i Sverige just nu. Din utmaning ligger i att tippa slutresultaten (1, X eller 2) i åtta elitseriematcher eller Head-to-Head.

När du bettar Head-to-Head, eller H2H som spelmarknaden även brukar kallas, går din bet ut på att tippa vilken av två utvalda spelare som gör flest mål i ishockeymatchen.

Många av oss är inte proffs på hockeybetting. Med handen på hjärtat, hur många av er har ens hört talas om bettingspelet PowerPlay? Vi behöver hjälp med våra bets alternativt spelkupongen. I Sverige följer vi helt enkelt mera fotboll än hockey. Även om själva sporten är enormt populär, är andra sporter som tennis och till och med basket större när det handlar om betting på sport.

Svenska Spel har tänkt på detta. Även för ishockey erbjuder bolaget funktionen Xperten. Den går ut på att organisationens bettingproffs väljer bästa möjliga betalternativ åt dig. Du använder dig av Xperten om du vill ha hjälp att tippa PowerPlay.

Powerplay Kupong

Spela PowerPlay

 1. Välj resultat i hockeymatcherna. Du får välja mellan 1, X eller 2 i åtta matcher. 1 står för hemmaseger, X – för oavgjort, medan tvåa betecknar bortavinst.
 2. Välj din radinsats – summa kronor du vill satsa på varje enskild PowerPlay spelrad. Denna funktion hittar du längst ner på sammanställningen. Minsta insats är 1 krona. Max insats står också angiven på spelkupongen.
 3. Klicka vidare och betala för att lägga ditt PowerPlay spel.

Återbetalningen i spelet PowerPlay ligger på sjuttio procent (70 %) av den totala omsättningen. Powerplay har endast en vinstgrupp. Alla som får åtta (8) rätt delar på vinstpotten. Notera att det går att annulera ditt spel i PowerPlay. Det gör du senast en minut efter spelstopp.

Systemspel på PowerPlay

M-system i PowerPlay är den typen av systemspel som står till ditt förfogande. Svenska Spel erbjuder inte andra möjligheter att lägga systembets än dena. M-system står för matematisk gardering av resultat i ishockeymatcher. Den ger dig chansen att tippa på upp till sju helgarderingar plus en halvgardering. Så här gör du för att spela PowerPlay systemspel:

 1. Välj ett, kryss eller två, där två (helgardering) i upp till sju hockeymatcher samt en halvgardering på din PowerPlay spelkupong.
 2. Fortsätt betta genom att välja din insats, vilket du gör längst nere på sammanställningen på din Svenska Spels kupong. Tänk på att din minsta insats i spelet är 1 krona.
 3. Klicka sedan på kupongens sammanställning, som du hittar längst ner på sidan, när du bettar online. Avsluta lägga ditt PowerPlay spel med att betala.

Powerplay Tips

Powerplay är ett relativt nytt spel från Svenska Spel, som lanserades 2009. Vi bidrar löpande med Powerplay tips till våra läsare. I Powerplay spelar du främst på ishockey, men även matcher i innebandy förekommer. I likhet med Topptipset är det 8 matcher du skall pricka rätt resultat i. För följare av Hockeysverige finns det stora vinstchanser på Powerplay.

Kupongen körs oftast på onsdagar, torsdagar och lördagar. Alla rätt gäller för utdelning. Ta del av Oddset Powerplay förslag och bli en vinnare imorgon. Genom att utnyttja tips från expert maximerar du dina möjligheter att göra en bra vinst.

Powerplay Resultat Idag

Om du vill kontrollera Powerplay tips resultat kan du göra så enkelt här på Topptips. Vi erbjuder en tjänst för live rättning och annan statistik som kan hjälpa dig bli vinnare. Text TV är också ett alternativ som är vanligt. Spelstopp på Powerplay varierar. På lördagar är det 15:59 som gäller, övriga dagar är det flexibla tider. Om du spelar Oddset matchen är det en bra tidpunkt att ha koll på, eftersom det då ofta körs flera matcher på samma tid med samma spelstopp.

Använd vår resultatservice för snabb och korrekt information. Vi hjälper dig räkna ut vinst på Oddset Powerplay, samt publicerar tips från expert som kan göra dig till vinnare. Vill du få ut mesta möjliga av dagens hockeykupong är ett besök alltid värt mödan.

Matcher på Powerplay kupong imorgon

Precis som i Stryktipset gäller det att pricka in 1X2 på Powerplay. Den stora skillnaden är att du behöver få alla rätt på kupongen för att få utdelning. Priserna varierar beroende på resultat, eftersom varje resultat har ett olikt odds. Återbetalningsprocenten ligger runt 70%, vilket ligger i snitt med andra spel av samma karaktär från spelbolaget. En något låg summa om man jämför med de mest konkurrenskraftiga spelbolagen online.

Vi gör tillgängligt Powerplay historik för att du skall kunna studera de resultat som varit, för att bli så framgångsrik det går i matcher som ligger framåt i tiden. Matcherna kommer främst från NHL och SHL. Övriga ligor och klubbsporter finns med främst när det saknas material för en renodlad hockeykupong.

Bästa Sajter för att får Powerplay tips

Om du vill bäst i Hockeysverige på Oddset Powerplay finns det mycket att tjäna på att ta del av expertbloggar för inspiration. Förslag från Expressen och Aftonbladet har länge varit en utgångspunkt för svenska spelare när det gäller hockey. Men idag finns det andra källor med minst lika bra information, tips och annat.

Här på Topptips publicerar vi löpande unikt material för att du skall bli så bra som möjligt på spel online. Genom att ge oss ett regelbundet besök får du kunskap, tips och råd från expert, vilket kan hjälpa dig bli en bättre spelare. Här är fem sajter vi vill lyfta fram som effektiva för Powerplay tips.

 • Ettkrysstvå
 • Aftonbladet
 • Expressen
 • Topptips.com
 • Vi Tippa

Sammanfattning: Bästa Tips för att lyckas på Powerplay spel

Det finns många åsikter om vad som är det bästa Powerplay systemet. Sant är i alla fall att oavsett system är det viktigt att du gör smarta val spelmässigt. Genom att läsa analys från expert får du en bra insikt i de matcher som står på schemat. Vi ger tips om dagens bästa spel och publicerar dagligen experttips som har förmåga att göra dig till en vinnare.

Missa inte att kika in här på Topptips för tips inför Bomben och Powerplay nästa gång du skall pröva din tur. Vi publicerar utöver speltips, live resultat, statistik och artiklar som har med spelares intressen att göra. Spela smart och bli framgångsrik. Lycka till!