Bästa speltips

Bästa Speltips Betting

Du har tusentals olika sidor som berättar vad du behöver göra för att vinna stort på betting. Alla påstår sig ha bästa speltips som gör att du blir  rik på odds. Vi på Topptips ger oss ut i kampen om vem som är Sveriges bästa bettingexpert!

Det finns tusentals olika strategier men de allra flesta av oss står förbryllade om hur den där killen/tjejen gör som precis tagit in tvåhundratusen denna månad på att sätta en multi. Det känns nästan som om att det finns någon viss strategi som står noggrant övervakad för att man inte ska kunna få sätta nävarna på den.

Våra bästa tips

Sanningen är den att det finns flera olika strategier som ligger i grunden för bästa tips. Olika sidor och experter väljer sin favoritstrategi och ger rekommendationer utifrån sin unika spelstil och -filosofi, som bygger på övergripande bettingstrategi.

Strategierna som hjälper till att skapa bästa speltips kan vara lönsamma och man måste hitta nyckeln i sitt spel att kunna kombinera sin kunskap med kreativitet för att kunna slå de här högoddsarna som verkligen kan betala ut stort.

Först och främst så kommer du behöva att avgöra och vara ärlig med dig själv om hur mycket du kan om sporten du ska sätta pengar på. Har du egentligen koll på vilka skador som Manchester United har den dagen eller vilka spelare blir tvungna till att stå över ifrån förra veckans spel?

Det finns många faktorer att ha i åtanke innan du sätter ditt spel och särskilt när du ska satsa på 5-6 matcher på en multi har du ännu flera lag att hålla koll på. Här är det extremt viktigt att du undersöker vad som kommer att ske denna matchen, kolla matchstatistik ifrån nuvarande och förra säsongen för att kunna ge dig själv en bättre idé på vad du ska satsa på.

Sättet du kommer att kunna vinna mest pengar på kommer inte att vara enkla bets som att satsa på vinnaren. Du kommer alltid ha en bättre utbetalning om du satsar på multis som inkluderar hur många mål som kommer att sättas under matchen och vem som kommer att göra målen. Detta kan du bäst avgöra genom att redovisa skador och form av spelare som kommer att starta och hålla i åtanke hur tidigare resultat har varit mellan dessa två lag.

Spela endast på nätet

När du sedan har listat ut någorlunda hur du vill spela återstår frågan om vart du ska spela  på nätet eller i butiken. Vart kommer jag att ha bästa möjlighet till snabba uttag? Vart kommer jag att kunna få bäst odds och störst variation på mina spel?

Svaret kommer givetvis alltid att vara att spela på nätet. Valmöjligheterna som finns när du väljer att spela på nätet går inte ens att jämföra med de lilla utbudet du hittar hos Svenska Spel i de lokala kiosken och butiken som erbjuder tips.

Spela endast på nätet då du alltid kommer ha mer att välja på och odds som är markant mycket högre, du har inte heller några som helst begränsningar på hur mycket du vill satsa och kan verkligen se hur det resulterar i stora utbetalningar.

Bettingstrategier

Bettingstrategier

Odds är en form av matematik och det borde man som spelare aldrig glömma. Det finns flertal olika sätt för dig som spelare att använda bettingstrategier som är bevisade till att ge goda resultat.

Du hittar olika metoder vid olika namn runt om på nätet. Exempelvis Kellys strategi som ger dig en uträkning som baserar hur mycket du ska satsa på oddsen och vad du är villig att satsa medans den också håller storleken på din kassa i åtanke.

Flatbet är en annan bettingstrategi som innebär att du alltid satsar samma procent av din spelkassa oberoende på hur det har gått för dig under tidigare spel. Denna metod kräver tålamod beroende på hur det har gått för dig under tidigare spel.

Det finns flera strategier som du kan hitta runt om på nätet vid olika namnet, men du som spelare bör alltid ha koll på hur mycket du spelar för att få en översikt om lönsamheten på ditt spel och vad du kan ändra därpå för att förbättra det.

Bokför dina siffror och redovisa dem regelbundet för att framförallt se att du inte förlorar för mycket pengar på ditt fritidsintresse och för att sedan se vad det var som gick fel under vilka veckor.

Att bokföra dina bets – eller att spela med en budget – ger dig chansen att gå tillbaka i spel historik och även se vilka matcher det var som gick fel och därpå kan du analysera hur du kan göra för att undvika göra samma misstag i framtiden.

Se även till att ha en bestämd budget för att inte överskrida vad du har råd att spela och satsa aldrig pengar du inte är villig att förlora. Det finns risk för spelberoende när man bettar och det finns alltid hjälp att få om man känner att man kanske har tagit en hobby för långt och spelar till en grad där det är en nackdel för sin familj och en själv.

Hitta de bästa oddsen

Jämför odds för att hitta de bästa oddsen

Kom också ihåg att olika sidor har olika odds. Det är en bra idé för dig som spelare att redovisa flera sidor för att se till att du får de bästa oddsen på ditt spel för att kunna ta hem största möjliga vinst.

Var även vaksam med att acceptera bonusar ifrån online casinon, även inom sportsbetting så innebär bonusar i regel någon form av omsättningskrav och kan leda till att du står med en vinst du inte är berättigad till att ta ut.

Sen har du då krav på att spela igenom dina vinster igen för att potentiellt få göra uttag och skulle ditt bet inte gå igenom där så har du förlorat pengar endast för att du var oförsiktig och inte redovisade regler och villkor.