Europatipset

EuropatipsetEuropatipset är spelet för dig som gillar europeisk fotboll. Din utmaning är att tippa 13 matcher från europeiska toppligor. Europatipset avgörs oftast på onsdagar och på söndagar. Xperten eller Xperten med grundrad väljer du om du vill ha hjälp av tio experter att tippa matchresultatet.

Europatipset Tips

Använd Europatips från expert för att bli vinnare. Vi vill att våra läsare skall bli så framgångsrika som möjligt. Därför ger vi ett Europatipset tips från expert inför varje omgång. På Topptips.com får du all information du behöver för att bli framgångsrik! Genom att använda förslag från expert har du möjlighet att förbättra din vinststatistik.

Europatipset består av 13 matcher där det gäller att pricka rätt i valen 1X2. Du kan kontrollera resultat på många platser online. Expressen har en bra avdelning för Europatipset, liksom Text TV. Spelet har spelstopp på Onsdagar och Söndagar klockan 18:59. För bästa Europatipsetförslag är det Topptips.com som gäller. Lycka till!

Europatipset Onsdag

Europatipset på Onsdagar innehåller ofta ett intressant urval av matcher. Onsdagsmatcher är av tradition välbesökta. Champions League utför sina matcher på dagen, vilket gör att Europatipset bitvis enbart består av matcher av hög kvalitet. Vid VM och andra stora fotbollsturneringar har Europatipset ofta justerat utbud. De översta åtta matcherna lånas till Topptipset kupong för dagen.

Europatipset Söndag

Europatipset på Söndagar har störst omsättning. Om du följer La Liga, Serie A eller Bundesliga bör spelet vara av högt intresse. Genom att läsa Topptipset förslag innan du väljer ditt system får du gratis experthjälp för att bli så framgångsrik som möjligt.

Vårt speltips Söndag publiceras ett par timmar innan avspark för att ge bästa möjliga tips. Granska kommande matcher här hos oss. Om du följer sports betting och bloggar som Mats Forslunds, kommer du känna dig som hemma.

Dagens Bästa Europatipset Förslag

Om du är ute efter dagens bästa Europatipset förslag är du inne på rätt spår. Genom att ta del av information om lottning av Europatipset, tips resultat och bästa expertbloggar får du en unik kunskap om kommande kupong.

Oavsett om du spelar på Premier League, La Liga eller någon annan serie är kunskap nyckel till framgång. Använd våra experttips för att förbättra din vinststatistik. Vi erbjuder dagens bästa förslag för att alltid hjälpa våra läsare ta bästa beslut.

Europatipset Tips Resultat

Om du vill rätta dagen fotbollsmatcher är en live rättningsmall en bra möjlighet. Där får du snabbt och enkelt reda på aktuellt Europatipset resultat. Idag är det vanligt att kolla på speltips för idag och live rapportering från sporthändelser.

Det är viktigt att kontrollera Europatipset resultat. Dels för att aldrig missa en vinst och dels för den information som det ger efter varje omgång. Slarva inte med undersökning så kommer du bli en mer framgångsrik spelare på Europatipset.

Spelstopp

Spelstopp för Europatipset varierar beroende på veckodag. Spelet på lördagar har allt som ofta spelstopp klockan 15:59 och dess motpart på onsdag har spelstopp 18:59. Oftast är det samma tider på Stryktipset. Du kan kolla aktuella tider på Text TV sidan 553.

Om du läser förslag från Curre och Expressen vet du antagligen det här. Här på Topptips får du tips resultat live. Kombinerat med gratis Topptipset tips från vår expert får du här alla möjligheter att bli framgångsrik.

Rätta Rader Live – Bästa Live Tjänst

Om du använt ett Europatipsförslag och blivit en vinnare är det viktigt att rätta system korrekt. Genom att kontrollera rätt rad via en tjänst med liveresultat missar du aldrig viktig information. Exempelvis har jackpott på stryktipset blivit fryst på grund utav att de inte visste vem som var vinnaren. Missa aldrig en vinst genom att besöka Topptips efter varje omgång. Rätta rader live. Oavsett om det är Bomben liverättning, Powerplay eller Dagens Dubbel du vill kolla, kan vi på Topptips hjälpa dig!

Rätta System

Vi bidrar med kostnadsfria experttips för Europatipset. Genom att använda våra tips på din kupong får du möjlighet att förbättra dina marginaler. Oavsett om du spelar enkelrader eller system kan våra experttips vara av värde.

Topptipset ger ingen utdelning för 7 rätt. Precis som på vanliga oddsspel är det full pott som gäller för att bli en vinnare. Kontrollera kupongen hos oss.

Europatipset i Text TV

Om du vill kolla resultat efter kvällens kupong är Europatipset Text TV en bra början. Du hittar information om alla omgångar på SVT Text på sidorna 553, 552, 562 samt 551. Om du använder en dator som verktyg kan du kolla på Europatipset text (utan TV) på webben.

Europatipset Regler

Annullera spel

Ibland ångrar vi oss efter det att vi redan har köpt en spelkpong. Hur gör du för att vrida tillbaka klockan och behålla pengarna eller satsa dem på en annan Europatipset-kupong? Välj aktuellt spel i ”Mina spel” och klicka på ”Annullera”. Annullering av spel på Europatipset kan göras senast 1 minut efter spelstopp. Hos ombud måste annullering ske i samma terminal som spelet lades.

Spela enkelrader

 1. Välj resultat 1, X eller 2. Markerar du fler rutor I en rad får du ett systemspel – vilket ökar din vinstchans.
 2. Klicka på menypilen längst upp till höger för Tipsinfo. Här hittar du exempelvis statistik, tabeller samt aktuell lag- och matchinformation.
 3. Klicka på sammanställningen längst ner och välj antal veckor.
 4. Klicka på ”Betala” till höger.

Gå till ”Mina spel” och följ ditt spel live eller för att se om du vunnit!

Systemspel på Europatipset

Precis som är fallet med de flesta andra produkter från Svenska Spel, går det att öka dina vinstchanser genom att gardera kupongen. Systemspel på Europatipset fungerar alltså på precis samma sätt som alla andra Svenska Spels systemkuponger gör.

 1. Välj önskat system (se nedan).
 2. Klicka på sammanställningen längst ner.
 3. Klicka på ”Betala” till höger i sammanställningen.

Gå till ”Mina spel” och följ ditt Europatipset spel live eller för att se om du vunnit!

M-system

M-system (matematiskt system) kan liknas vid att spela flera enkelrader i en kupong. Beroende på vilket system du väljer kan du göra ett visst antal hel- och halvgarderingar.

R-system

Ett reducerat system (R-system) är ett matematiskt system som går att välja när du spelar Europatipset hos Svenska Spel. Du spelar här med ett minskat antal rader. Vinstchansen blir lägre än M-system. Å andra sidan minskar insatsen avsevärt. När du kryssat i samtliga matcher på kupongen räknas antalet rader ut.

U-system

Ett U-system är ett reducerat system med så kallad utgångsrad. Här kan du sätta ett utgångstecken på dina garderingar och i och med detta har du möjligheten att påverka teckenfördelningen på nyckelraderna.

Europatipset statistik och tips

Xperten

Så här spelar du Xperten – ett verktyg som tillhandahålls av Svenska Spels hemsida när du spelar bl. a. Europatipset. Funktionen finns även tillgänglig vid spel på andra toto-produkter som erbjuds av samma företag.

 1. Klicka på menypilen längst upp till höger.
 2. Klicka på Xperten.
 3. Välj antal rader i sammanställningen längst ner.
 4. Klicka på ”Betala” till höger.

 till ”Mina spel” och följ ditt spel live eller för att se om du vunnit!

Antal rätt på EuropatipsetVinstfördelningenVinstchansen
13 rätt40 %1:1 594 323
12 rätt23 %1:61 320
11 rätt12 %1:5 110
10 rätt25 %1:697

Återbetalning i Europatipset ligger på 65 procent

Vinstchans: 1:607, vilket betyder att du i snitt vinner på vart 607:e spel.

Europatipset statistik och tips

När du tippar Europatipset, är det fotbollsmatcherna ute i Europa som gäller, till skillnad från klassikern Stryktypset. Statistiken visar att det är smart att satsa extra kronor på gardering av storfavoriter och få in skrällar. I så fall ökar chansen att vinna stort och få 13 rätt på Europatipset.

Dessutom är det viktigt att inte spela för alldeles för höga summor. Systemkuponger som kostar tusentals kronor brukar sällan löna sig. Å andra sidan är vårt tips att du hittar ett bra bolagsspel och delar insatser med en rad andra Europatipset-spelare. Den som tar hand om bolaget är ofta insatt i statistik och har högre sannolikhet att få in alla rätt på kupongen.

Alla Europatipset resultat

Det som är av ett enormt intresse för alla som gillar tippa Europatipset och statistik är att Svenska Spel bjuder på uppgifter om hur folk har tippat. Sedan start har vi tippat på resultat 1 i 51 procent av alla matcher, på kryss (oavgjort resultat) i 27 procent och på tvåa i 22 procent av fallen.

Kikar vi på alla Europatipsets resultat nedan, ser vi att vi tippar för sällan på bortavinst. Allt snack om garderingar gör att vi ofta väljer ett kryss när vi egentligen ska gardera 1 2 för att maximera chansen. Så här ser fördelningen ut historiskt sett: 1=45%, X=26%, 2=28%.

Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

Ladda ner

Sammanfattning: Europatipset Tips Guide

Om du är ute efter bästa Europatipsförslag vill vi på Topptips hjälpa dig på traven. Få bästa speltips på dagens kupong genom att besöka oss innan du gör dina val. Vi bidrar med kvalitativa, unika tips från expert för att skapa vinnare!

Genom att ta hjälp av expert kan du ta ditt spelande till nya nivåer. Genom att utnyttja möjligheten den nya tekniken erbjuder kan du bli en mer komplett spelare med en bättre vinstmarginal som bevis på det.

Fakta om Europatipset

 • Spelstopp på Söndagar 15:59 och Onsdagar 18:59
 • Högsta antal rader: 41 472, utnyttja möjligheten till system
 • Spela understreckade matcher för stora vinster
 • Största vinst är hitills 3 169 051 kronor

Fördelar med Europatipset

 1. Expertråd kostnadsfritt
 2. Dagliga uppdateringar
 3. Brett utbud
 4. Rättning online
 5. Bästa Europatipset tips