Champions League

Världens bästa fotbollsturnering för klubblag är utan tvekan Champions League. Därför är det självklart att rekare runt om i världen gillar att bjussa på bet tips i denna turnering. CL rekar är det som brukar gå hem bäst hos spelarna och vill du betta på Champions kan det vara bra att läsa ett Champions League speltips.

Vilket som är det bästa betting bolag för CL fotboll bets är upp till dig att avgöra men var inte rädd för att prova olika bettingbolag för bästa upplevelsen. Under stora matcher som till exempel i slutspelet är det ofta bonusar och andra kampanjer (till exempel boostade odds) som spelarna kan ta del av.

Streama Champions League gratis – tips på bästa sidor

Vill du se CL fotboll live gratis utan reklam finns det spelbolag som visar Champions League stream från Sverige i HD. Bland annat Leo Vegas är en spelsajt där du kan streama Champions League gruppmatcher och slutspel online. Veckans matcher som är tillgängliga brukar ha en liten videoikon bredvid sig. Har du ett positivt spelsaldo kan du välja att se CL-matcher hos Leo Vegas, ett spelbolag med live streaming av CL i hög kvalitet och utan insättning.

Fördelen med att titta hos ett spelbolag är att du alltid får statistik live samtidigt som du tittar på matchen. Då kan du placera dina spel, följa andra matcher och se rapporter från samtliga omgångar i CL. En modern tittarupplevelse allt fler föredrar.

Champions League på tv idag

Viasat har haft tv rättigheter på UEFA CL fotboll i Sverige ett bra tag. Samtliga matcher går att se i Viaplay eller för den som har Viasat sport-paketet. Vissa gruppspelsmatcher och slutspelsmatcher, som till exempel finalen, visas i TV3 för att fler tittare ska kunna ta del av sändningarna. Till exempel hoppas vi att såväl kvartsfinal som semifinal 2019 visas i TV3.

Tidigare har UEFA hållit fast vid avsparkstider klockan 20:45 (förutom för vissa ryska lag) men nu ser tv-tider för kommande Champions League omgångar helt annorlunda ut. Först spelas det två matcher klockan 19:00. Därefter går övriga matcher klockan 21:00. Vill se Champions League på tv idag behöver du skaffa Viaplay eller Viasat Sport-paketet. Då kan du se samtliga matcher hela turneringen med svenska kommentatorer och svensk studio med Ola Wenström i spetsen.

Odds på Champions League

Världens bästa fotbollsturnering har såklart också riktigt vassa odds. Oavsett om du vill ha odds till dagens matcher eller odds på CL ikväll finns det mängder med spelbolag att vända sig till. Vilka som har högst odds varierar men ett tips är att välja en bettingsida som brukar ha höga odds som till exempel Bethard.

Det finns många olika Champions League betting sidor som är riktigt bra. Det laget som har lägst odds på Champions League vinnare är Man City, som enligt spelbolagen är favoriter att vinna hela turneringen. Därefter följer FC Barcelona, Juventus, Bayern München, Liverpool och PSG. De trefaldiga regerande mästarna Real Madrid återfinns först på en sjunde plats enligt bettingbolagen.

CL Skytteliga – Uefas målkung

Det är svårt att prata om målkungar och statistik utan att nämna Cristiano Ronaldo. Han var bäste målskytt i Champions League 2018/2019 och tog därmed hem skytteligasegern i turneringen för sjätte året i rad och sjunde gången totalt. Något som saknar motstycke i fotbollshistorien. Om vi får en ny profil som vinner CL guldsko och skytteligan i Champions League 2019 återstår att se. Ständige rivalen Lionel Messi har säkert planer på att återta tronen som den bästa målskytten i turneringen.

Ronaldo är den som gjort flest mål totalt också med 121 stycken. Lionel Messi ligger på 105 medan trean Raúl har stått för 71 mål. Nu kommer Ronaldo och Messi att öka målskörden ytterligare eftersom deras karriärer inte är över. Svenske Zlatan Ibrahimovic ligger delad nia på listan med sina 49 mål.

Champions League Spelschema 2018/2019

För en komplett bild av spelschemat för Champions League med  gruppspel, alla årets CL lag från första kvalomgången samt slutspelsschemat, kan du besöka UEFA:s hemsida. Inför omgångar av CL 2018/19 införde UEFA ett nytt system som gynnar de stora ligorna som får fler direktplatser. Vill du se dagens match schema för Champions League i fotboll kan du göra det på flera olika ställen.

Grupperna avgörs innan årsskiftet där sista omgången avslutas den 12:e december. Åttondelsfinalerna drar igång i mitten av februari och spelas under februari och mars. I april är det dags för kvartsfinaler och i månadsskiftet april/maj är det dags för semifinalen. Finalen spelas den 1 juni på Atletico Madrids hemmaarena Wandra Metropolitano.

Champions League tabell 2018

Är du ute efter aktuell tabell i Champions League kan du kolla UEFA.com. Där finns detaljerade tabeller för samtliga deltagare med ställning i CL grupper just nu. Men naturligtvis är det inte så att UEFA har ensamrätt på att visa tabellerna från alla grupper. Sportredaktioner och tidningar, resultat-appar samt andra sportsidor visar CL tabell 2018 live. Vill du dock vara säker på att du får 100% rätt tabell är den officiella hemsidan till UEFA det säkraste kortet.

Senaste Champions League resultat

Som du säkert vet spelas matcherna tisdagar och onsdagar. Vill du ha de senaste resultaten i CL kan du ladda hem Forza, Livescore eller Flashscore. Alla tre är gedigna appar med stenkoll på Champions League matchresultat 2018 och många år framöver. Champions League ligans resultat berör hela världen och ur ett klubblags perspektiv är det den turneringen flest tittar på. UEFA fotboll kan vara riktigt fin, det är CL ett väldigt tydligt bevis på. Vill du inte ladda hem en app kan du även här kolla in UEFA:s hemsida eller varför inte en webbtidning för att alltid få de senaste resultaten.