Vi tar klar ställning i söndagens största match: Inter spikas i Milano-derbyt! Rolig omgång av Topptipset med flera jämna matcher.

Derbyt mellan Inter och Milan är fortfarande väldigt hett, trots att båda lagen haft det ganska kämpigt på senare år. Nu har Inter fått en lovande start och även hos Milan finns det ju hopp om livet efter att man öppnat börsen i somras. Hittills har Milan dock inte fått någon vidare effekt och insatserna innan uppehållet var besvikelser. Inter är helt enkelt bättre för dagen och vi tar ställning!

I Spanien lär Betis och Valencia bjuda på underhållning: Betis har gjort åtta mål på de två senaste, Valencia har gjort elva på de tre senaste. Vi gillar Betis – men Valencia har sett ännu bättre ut. Laget är obesegrat och efter några väldigt mörka säsonger har man nu hittat tillbaka till en spännande nivå. Förlustnollan överlever även denna utmaning!

Längst ner på kupongen är det inte mycket att fundera på: ett silverjagande och plötsligt målfarligt AIK ses med toppchans hemma mot Jönköping.

Därmed landar vi på följande 96 rader:

1. Southampton – Newcastle  1X
2. Cagliari – Genoa                    1X2
3. Inter – Milan                           1
4. Sampdoria – Atalanta           1X
5. Girona – Villarreal                    X2
6. Malaga – Leganes                    X2
7. Real Betis – Valencia               X2
8. AIK – Jönköping                     1

Lycka till!