Spelbolaget Legolas.bet introducerar nu Sveriges billigaste spel på trav! Pick76 heter spelkupongen som går att köpa på nätet. Den påminner om de ATG spel som ni är vana att spela på, men med ett viktigt undantag. Här behöver du bara betala 10 öre per rad!

Nya Pick76 travspel har sju avdelningar med hästar där du skall förutsäga vem som vinner. Potten delas i två lika delar till dem med sju och sex rätt. Du kan, precis som du är van vid, sätta ut två reserver i loppen. Vill du inte det så får du automatiskt de mest spelade hästarna som du inte har satt streck för som reserv. Precis som med ATG kuponger går det också bra att lämna in reducerade system med ditt vanliga reduceringsprogram.

Skillnaderna mellan Pick76 och andra travspel

På några punkter skiljer sig Pick76 spel från det du är van vid, Nedan listar vi samtliga punkter som vi avser vara av vikt:

  • Ingen vinst är för liten för oss att betala ut till dig. Vi betalar ut allt inkl ören.
  • Det kan aldrig bli jackpott hos oss, utan vi betalar ut vinsterna till de spelare som bidragit till potten.
  • Spelavdraget är 30 procent, och potten delas med hälften till dem med sju rätt och den andra halvan till dem med sex rätt. Om ingen har sju rätt går hela potten till dem med sex rätt osv.
  • Du får inte utdelning på fem rätt.

Med ett radpris på 10 öre får du chansen att spela riktigt stora system. När du lirar Pick76 med systemspel, har du verkligen råd att ta med många fler idéer som du själv har. Du behöver inte kompromissa med andra för att få råd att spela ett stort och slagkraftigt trav system. Det här är en travkupong som säkert kommer att attrahera en massa V75 och V64 fans.