Flera stora Premier League-favoriter på lördagens Topptips – flera är starka men Liverpool kan vara en fallgrop. Watford spikas istället! Vecka 43 lär bli rätt populär bland bettingfans som föredrar spela på Premier League och andra divisionen inom engelsk fotboll.

Det väntar en del spännande fotbollsmatcher och det lär bli många målfester. Både Chelsea och Arsenal har varit ojämna men på lördagen ska båda lagen plocka viktiga segrar. Chelsea har ”floppat bort” flera poäng men med rätt fokus besegras Bournemouth. Arsenals 5-2-seger borta mot Everton senast såg mycket lovande ut och nu besegras Swansea!

Även Watford spikas. Senast var laget på vippen att ta poäng av Chelsea och hösten har innehållit flera mycket övertygande prestationer. Så bra som Watford har spelat ser vi ingen anledning att börja spekulera i tyngre tider. Tunga tider är det däremot för Stoke, vars försvarsspel numera är bräckligt. Watford spikas!

Många kommer även att spika Liverpool – men inte vi. Givetvis är segerchansen god hemma mot Huddersfield men Liverpools ”lynnighet” fortsätter. Lägstanivån duger inte och gör laget svårt att lita på. Huddersfield skrällde tjusigt mot Manchester United och vid en liknande försvarsprestation kan även Liverpool luggas.

Spelar du även Fantasy Premier League, rekommenderar vi dig att välja anfallare och mittfältare från Arsenal in i ditt lag. En sak är klar med vecka 43 i Premier League: det blir en storvinst för Arsenal hemma mot Swansea. Det oavsett vem Arsene Wenger väljer att ha på topp.

Vi på Topptips.com klarar oss på tjugofyra rader och lirar därmed fem kronor per rad:

1. Bournemouth – Chelsea                             2
2. Arsenal – Swansea                                  1
3. Crystal Palace – West Ham                    1X
4. Liverpool – Huddersfield                       1X2
5. Watford – Stoke                                      1
6. West Bromwich – Manchester City          2
7. Queens PR – Wolverhampton                X2
8. Reading – Middlesbrough                     1X