Samtliga åtta hemmalag gäller som favoriter på lördagens Powerplay – hälften spikas på vårt system men den andra hälften helgarderas! För dig som gillar betting och Stryktipset-liknande spelprodukter på ishockey, är det just denna spelform som gäller. Vecka 43 har du alla chanser att bli några kronor rikare på ishockeybetting. Vi ger dig heta speltips helt gratis.

Dags då att gå igenom helgens hockeymatcher som ingår i din Powerplay-kupong. Först väljer vi lag vars vinster vi tror på mest. Två av spikarna heter Örebro och Skellefteå, en duo som får chansen till snabba revanscher på Mora respektive Djurgården. De lagen möttes ju även igår vilket slutade med knappa hemmasegrar. I grunden håller vi Örebro och Skellefteå som bättre än sina motståndare och nu studsar duon tillbaka.

I Hockeyallsvenskan går AIK råstarkt: fyra raka storsegrar. Det ska jämföras med lördagens motståndare MODO, som nu förlorat sex raka. Ändå väljer vi faktiskt att gardera. AIK har i ärlighetens namn haft ett ganska behagligt program den senaste tiden och idag kan det bli värre. MODO är onekligen ett pressat lag men att idag får ta sig an ”underdogrollen” kan vara skönt – och visst finns kapacitet! Vi tycker att skrällprocenten kittlar och väljer att helgardera.

Fyra spikar och fyra helgarderingar ger följande 81 rader:

1. Frölunda- Linköping        1X2
2. Färjestad – Brynäs            1X2
3. Rögle – Luleå                     1X2
4. Örebro – Mora                  1
5. Malmö – Karlskrona         1
6. Skellefteå – Djurgården   1
7. Växjö – HV71                      1
8. AIK – MODO                       1X2