Pix

PIX! är det senaste tillskottet från Svenska Spel och erbjuder en snabb och enkel väg till spännande spel. Perfekt för dig som har ont om tid eller inte vill lägga för mycket energi på att sätta upp ditt spel. Här är en översikt över hur du spelar med PIX! och vad PIX-mixen har att erbjuda.

PIX

Pix trav och galopp

PIX! från Svenska Spel har inte bara gjort sitt namn känt inom fotbollsspel, utan de erbjuder också en spännande upplevelse för trav- och galoppsportens entusiaster. Här är en översikt över PIX! trav och galopp samt hur du kan få tillgång till resultaten.

PIX! Trav och Galopp ger spelarna möjlighet att njuta av spänningen inom hästsporten utan krångel. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, erbjuder PIX! en snabb och enkel väg till att sätta dina spel på trav- och galoppevenemang.

Pix resultat

För att få tillgång till resultaten från PIX! Trav och Galopp, följer du dessa enkla steg:

1. Besök PIX!-plattformen

Gå till PIX! plattformen online eller genom den officiella appen. Du kan enkelt logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

2. Välj Trav och Galopp

Navigera till den avdelning som är dedikerad till trav- och galoppspel. Här hittar du olika lopp och evenemang att sätta dina spel på.

3. Placera ditt spel

Välj det lopp eller evenemang du är intresserad av och placera ditt spel genom att ange din satsning och andra relevanta detaljer.

4. Få Resultaten

Efter avslutade lopp eller evenemang kommer resultaten att finnas tillgängliga på PIX!-plattformen. Du kan enkelt kontrollera dina spel och se om du har vunnit.

PIX! Resultat – Snabb och Tillförlitlig Information

PIX! strävar efter att erbjuda snabba och tillförlitliga resultat till sina användare. Oavsett om du är intresserad av trav, galopp eller andra sportevenemang, kommer PIX! att hålla dig uppdaterad med de senaste resultaten så att du kan njuta av en komplett spelupplevelse.

Så, om du är ute efter en smidig och bekymmersfri upplevelse när det gäller trav- och galoppspel, ge PIX! en chans och upplev spänningen i denna fascinerande värld. Lycka till med dina spel!

Hur spelar jag med PIX?

Att spela med PIX! är enkelt. Du börjar med att välja det spel du är intresserad av och anger sedan hur mycket du vill satsa. PIX! genererar sedan automatiskt ett färdigt spel åt dig baserat på spelexperternas bedömningar och andra spelares tips. Det krävs inga förkunskaper för att komma igång, och du kan snabbt njuta av spänningen.

Hur skapas min PIX-kupong?

PIX! skapar automatiskt en rad för dig baserat på experternas förutsägelser och andra spelares tips. Om du önskar kan du göra ändringar i kupongen innan du slutför ditt köp. PIX! ger dig flexibilitet att antingen godkänna förslaget som det är eller göra personliga justeringar efter dina preferenser.

Vad är PIX-mixen?

PIX-mixen är det senaste tillskottet som ger dig fyra chanser till storvinst i ett enda färdigt spel. Det kombinerar fyra poolspel – Stryktipset, Fullträff, Måltipset och Topptipset – och ger dig möjlighet att vinna stort. Med tre olika storlekar – 122 kr, 202 kr och 298 kr – kan du välja den som passar din spelbudget bäst.

Finns PIX-mixen i olika storlekar?

Javisst, PIX-mixen erbjuds i tre olika storlekar:

  • Liten (122 kr)
  • Mellan (202 kr)
  • Stor (298 kr)

Varje storlek inkluderar de fyra spelen – Stryktipset, Fullträff, Topptipset och Måltipset. Ju större PIX-mix, desto fler chanser har du att vinna stort och öka spänningen i ditt spel.

Sammanfattningsvis erbjuder PIX! från Svenska Spel en bekymmersfri spelupplevelse där du kan njuta av spänningen utan krångel. Med PIX-mixen får du chansen att maximera dina vinstmöjligheter på ett enkelt och smidigt sätt. Så varför inte prova på PIX! nästa gång du är ute efter en snabb och enkel väg till spänning och möjligheten att vinna stort? Lycka till!