Anderlecht – PSG Grupp B

I ligaspelet börjar Anderlecht hitta formen men här i Champions League duger man helt enkelt inte – frågan är om det blir några poäng överhuvudtaget. PSG har ett rejält grepp om gruppsegern efter att ha slagit Bayern mycket enkelt. Öser vidare här.

Barcelona – Olympiakos Grupp D

Full pott för Barcelona hittills och visst ser gruppspelet återigen ut att bli en transportsträcka. Skön kvittering i ligan borta mot tuffa Atletico i helgen. Olympiakos har redan mer eller mindre bränt sina broar och har dessutom haft problem i ligaspelet. Svårt att hitta en starkare etta.

Bayern – Celtic Grupp B

0-3-förlusten mot PSG kostade Ancelotti jobbet och hösten har varit ovanligt svag för att vara Bayern. Det återstår att se om man får det att lossna under gamle Heynckes ledning. 5-0 mot Freiburg var i alla fall en bra start och för Celtic är detta helt enkelt på tok för hög svårighetsgrad. Råstark etta.

Benfica – Man United Grupp A

Usel start på turneringen för Benfica som definitivt inte har råd att förlora här. Manchester United har däremot gjort jobbet på ett övertygande sätt. Spelade för en pinne borta mot Liverpool i helgen och lyckades – liknande taktik här skulle inte förvåna.

Chelsea – Roma Grupp C

Perfekt start på Champions League för Chelsea, bortasegern mot Atletico betydde massor. I Premier League har man ju dock plötsligt tappat oroväckande mycket mark och formen känns nu osäker. Roma är farligt och kan störa här. 1X.

Juventus – Sporting, Grupp D

Juventus brukar vara ytterst stabilt men hackar nu något. Hemmaförlusten mot Lazio i helgen sved rejält. Nyckelmatch nu, förlust och finalisten från i våras lever faktiskt småfarligt. Så ska det ju dock inte behöva bli – Sporting är vasst men i den här typen av bortamatcher väger man ändå lite lätt.