Bettingtyper

Singel

Ett spel på endast en match eller event. Exempel: Chicago Blackhawks att vinna hemma mot Calgary Flames i NHL. Matchen slutar 5-3 till Chicago och du vinner på ditt spel.

Dubbel

Ett spel på två matcher i en kombination. Båda spelen måste gå in för att du ska vinna. Exempel: Du spelar att Arsenal ska vinna hemma mot Bournemouth i en kombination med att Chelsea vinner hemma mot Everton. Arsenal vinner komfortabelt med 3-0 och men Chelsea får inte mer än oavgjort mot Everton. Eftersom båda spelen inte sitter kommer dubbeln rättas som en förlust.

Trippel

Ett spel med tre matcher. Precis som med en dubbel måste alla matcher gå in på kupongen för att du ska vinna.

Fyrling eller fler

Man kan lägga 4-12 spel i en och samma kupong och alla spel måste i vanlig ordning sitta för att du ska vinna sitt spel.

Each-Way

Innebär ett spel som sedan delas i två separata spel. Halva spelet som en vinst och andra halvan som ”att placera”. Dessa typer är mest förekommande i hästkapplöpning, men förekommer även i andra sporter.

Exempel: Du lägger ett each-way spel på 100 kr på Hedge Hunter till odds 5/1 (6.00). Spelet kommer delas där 50 kr blir för vinst till fulla oddset. Resterande 50 kr för platsen till en femtedel av oddset. I detta fall kommer det resultera i evens (odds 2.00). I ett lopp med 10 startande räknas platsen som topp 3.

Om de vinner loppet kommer du få utbetald vinst för båda valen på spelet, till oddset nämnt ovan. Om dem kommer på andra eller tredjeplats kommer vinsten av ditt spel rättas som en förlust. Each-way valet kommer betala ut till det lägre oddset. Antalet positioner som inkluderas i each-way spel avgörs beroende på hur många hästar som ställer upp i loppet.

Trixie

Detta inkluderar ett kombinationsspel på 3 matcher. Detta blir 4 separata spel. 3 dubblar och en trippel. Vinst på minst två val garanterar en utbetalning.

Patent

Fungerar på samma sätt som Trixie gällande att man har en kombination av 3 matcher. Skillnaden är att detta istället blir 7 separata spel. 3 singlar, 3 dubblar och en trippel. Enda skillnaden mot en Trixie är de 3 singlarna. Vinst på minst ett val garanterar en utbetalning.

Yankee

Istället för 3 kombinationer är det nu 4 i en kombination. Detta ger oss 11 separata spel. 6 dubblar, 4 tripplat och en fyrling. Vinst på minst två val garanterar en utbetalning.

Canadian

Istället för 3 eller 4 matcher i kombination har vi nu 5 matcher i kombination. Detta ger oss 26 separata spel: 10 dubblar, 10 tripplar, 5 fyrlingar samt 1 femling. Vinst på minst två val garanterar en utbetalning.

Heinz

Nu har vi istället 6 matcher i kombination. Detta ger oss 57 separata spel: 15 dubblar, 20 tripplar, 15 fyrlingar, 6 femlingar och 1 sexling. Vinst på minst två val garanterar en utbetalning.

Super Heinz

Det största systemspelet vi erbjudet på LeoVegas. Detta inkluderar 7 matcher i kombination. 120 separata spel varav: 21 dubblar, 35 tripplar, 35 fyrlingar, 21 femlingar, 7 sexlingar samt 1 sjuling. Vinst på minst två val garanterar en utbetalning.

Populära sidor